evergreen way residence

evergreen way residence

location | millbrae
scope | kitchen + bath
design | bL
year | 2014

In this remodel for a young couple with a 2-year-old boy, we generate a cohesive design while treating the property holistically so as to allow for future development. The primary scope of this project is:

kitchen/dining/entry/living rooms - We open and combine the existing kitchen, dining, and office areas and create an expansive and light filled space as the center for cooking and entertainment.

master bath - We continue with the minimalist modern aesthetics established at the kitchen. The result is a sleek and functional space with a curbless shower stall and wall mounted toilet.

second bath - Simple and elegant design ensures years of enjoyment for kids and young adults alike. The family had their second child, another boy, right after the remodel was completed!